Testimonial
  • Pertama kali beli di GGKG itu jaman Super Junior M ngeluarin 2nd Mini Album - Perfection. Pelayanannya memuaskan, konfirmasi yang diberikan jelas sejelas-jelasnya. Waktu barang datang, sumpah kaget banget liat bungkus nya yg super rapi. Salut deh.. Gue ga pernah beli "all about kpop stuff" di tempat lain, cuma disini doang.. Pertahankan terus yaaa smuanya admindeul ^^
    • Regina, Bandung
  • I got all my Bigbang albums and coll from here. Never late (sometimes faster than promised time), the packaging always nice and save for the product. GG is the only one online shop that I used. Thanks for your indirect support to me to be a VIP
    • Nana, Jakarta
  • Hai...aku mau ucapkan terima kasih karena semua pesanan yang aku pesan di sini selalu sampai dengan selamat plus dalam keadaan baik... gak bakal kecewa deh pesan di sini...
    • Indah, Bekasi

BTS (방탄소년단) - Mood For Love Pt. 1 (Random Version)

Brand: BTS (방탄소년단)
Product Code: C0872b
Availability:
Pre Order
Price: Rp 235,000

Description : 3rd Mini Album

ORDER FORMS :

New Customer, click -->  NEWBIE ORDER
Returning Customer, click --> CHINGU ORDER
 
PAYMENT CONFIRMATION FORMclick --> I HAVE PAID
CDs
PO Type REGULAR PO
Release MARCH 2016
Details CD I 120p Photobook I Random Photocard
Poster NO POSTER
Tracklist 1. Intro. Mood For Love (화양연화) 2. I Need U 3. Hold Me Tight 4. Skit. Expectation 5. Best (쩔어) 6. BTS Diss (흥탄소년단) 7. Converse High 8. Move (이사) 9. Outro. Love is Not Over
Options RANDOM (White Version or Pink Version)

Related Products