Testimonial
  • Aku kan ikut po reguler yg tgl 15 jan buat pembelian album bts, terus biasanya kan kalo po reguler bisa makan waktu 2mingguan tapi paketnya tiba2 udah nyampe di rumah dengan selamat hari ini tgl 20 jan which is super crazy fast!!! Thank you gasoo♥♥♥
    • Sheila, Tangerang
  • Pesen CD Kpop di GG emang paling top! Responya cepet! barangnya cepat sampai pula! :D Definitely one of the best online KPOP shop! :)
    • Clara, Jakarta
  • Aku puas banget sama pelayanan disini karena responnya cepet, dan barang sampe di tempatku dalam waktu 2 hari dari tgl bayarnya! Trusted and recommended site chingudeul!!!
    • Yuni, Cirebon

Super Junior - All About Super Junior TREASURE WITHIN US DVD

Brand: Super Junior
Product Code: D0113
Availability:
Pre Order
Price: Rp 725,000

Description : Super Junior Variety comprehensive DVD set containing all of their release

ORDER FORMS :
New Customer, click -->  NEWBIE ORDER
Returning Customer, click --> CHINGU ORDER
 
PAYMENT CONFIRMATION FORMclick --> I HAVE PAID
DVDs
PO Type REGULAR PO
Release 29 July 2014
Details 6 DVDs + Special Color Postcard I Subtitle: Korean & English
Poster YES (selama persediaan ada)
Tracklist DVD 1 : Super-Playing – Super Junior : The Extraordinary Vacation DVD 2 : Super-Tour - The Tour Behind : Mission Impossible - The Tour Behind : RanKing - The Tour Behind : Super Junior TV DVD 3 : Super -Portrait - All About Super Junior : Black & White Super-Cooking - Chef : The Art of Cooking Super-Talking - The Healing Junior Super-Episode - The party for 7th Anniversary DVD 4 : Super-Making film - History of Super Junior, Volume 1 DVD 5 : Super-Making film - History of Super Junior, Volume 2 Super Junior- M Activities, such as shooting a new Music Video of Super Junior Making Film Volume 2 DVD 6 : SBS TV Entertainment Collection

Related Products