Testimonial
  • Aku puas banget sama pelayanan disini karena responnya cepet, dan barang sampe di tempatku dalam waktu 2 hari dari tgl bayarnya! Trusted and recommended site chingudeul!!!
    • Yuni, Cirebon
  • I got all my Bigbang albums and coll from here. Never late (sometimes faster than promised time), the packaging always nice and save for the product. GG is the only one online shop that I used. Thanks for your indirect support to me to be a VIP
    • Nana, Jakarta
  • Pertama kali beli di GGKG itu jaman Super Junior M ngeluarin 2nd Mini Album - Perfection. Pelayanannya memuaskan, konfirmasi yang diberikan jelas sejelas-jelasnya. Waktu barang datang, sumpah kaget banget liat bungkus nya yg super rapi. Salut deh.. Gue ga pernah beli "all about kpop stuff" di tempat lain, cuma disini doang.. Pertahankan terus yaaa smuanya admindeul ^^
    • Regina, Bandung

ENHYPEN - DIMENSION : DILEMMA (ESSENTIAL Ver.)

Brand: Various Gasoo
Product Code: C1875
Availability:
Pre Order
Price: Rp 330,000

Description : 1st Album 

ORDER FORMS :

New Customer, click -->  NEWBIE ORDER
Returning Customer, click --> CHINGU ORDER
 
PAYMENT CONFIRMATION FORM, click --> I HAVE PAID

 

CDs
PO Type REGULAR PO
Release 13 October 2021
Details CD I 52p Photobook : 52Pages I Mini Poster (Folded) I Random Photocard Type A I Random Photocard Type B I Top Loader I Sticker
Poster YES (FOLDED, selama persediaan ada)
Tracklist TBA

Related Products