Testimonial
  • I got all my Bigbang albums and coll from here. Never late (sometimes faster than promised time), the packaging always nice and save for the product. GG is the only one online shop that I used. Thanks for your indirect support to me to be a VIP
    • Nana, Jakarta
  • Pertama kali beli di GGKG gara-gara kepepet pengen order SHINee tapi OL shop lain gak ada. Begitu tau di sini ada ready stock langsung order dan bayar... 2 HARI kemudian barang sampe rumah. Pas beli Growl juga gitu, ikutan PO kedua masih dapet poster dan CEPET pula sampenya... Kita sebagai KPop fans maunya cepet-cepet liat album idol kita kan..?? :-)
    • Dewi, Bogor
  • XOXO Kiss Versionnya udah sampe hari ini.puas banget order album kpop disini.packingnya rapi.cepet sampenya lagi.ordernya pun nggak ribet.ini pertama kalinya aku order disini.thanks GGKG:)
    • Dindy Fitriannora, Sampang

SHINee - 1 And 1 (Repackage)

Brand: SHINee
Product Code: C1157
Availability:
Pre Order
Price: Rp 275,000

Description : 5th Album Repackage

ORDER FORMS :
New Customer, click -->  NEWBIE ORDER
Returning Customer, click --> CHINGU ORDER
 
PAYMENT CONFIRMATION FORMclick --> I HAVE PAID
CDs
PO Type REGULAR PO
Release 16 November 2016
Details 2-CD
Poster NO POSTER
Tracklist [CD 1] 1.Tell Me What To Do 2.별빛 바램 (Wish Upon a Star) 3.한마디 (Beautiful Life) 4.Rescue 5.If You Love Her 6.Tell Me What To Do (Inst.) 7.별빛 바램 (Wish Upon a Star) (Inst.) 8.한마디 (Beautiful Life) (Inst.) 9.Rescue (Inst.) 10.If You Love Her (Inst.) [CD 2] 1.Prism 2.1 of 1 3.Feel Good 4.투명 우산 (Don’t Let Me Go) 5.Lipstick 6.Don’t Stop 7.SHIFT 8.U Need Me 9. So Amazing

Related Products