Testimonial
  • Aku kan ikut po reguler yg tgl 15 jan buat pembelian album bts, terus biasanya kan kalo po reguler bisa makan waktu 2mingguan tapi paketnya tiba2 udah nyampe di rumah dengan selamat hari ini tgl 20 jan which is super crazy fast!!! Thank you gasoo♥♥♥
    • Sheila, Tangerang
  • recomended seller buat beli album kpop.. knp gw ska bli di GG ? sampe nya cepet gak lama haha gw beli album SNSD dsni ampe beli tiket SNSD konser di jakarta jg disni thanks GG !!
    • Molly, Jakarta
  • I got all my Bigbang albums and coll from here. Never late (sometimes faster than promised time), the packaging always nice and save for the product. GG is the only one online shop that I used. Thanks for your indirect support to me to be a VIP
    • Nana, Jakarta

SHIN HYESUNG (SHINHWA) - 2012-2013 Concert DVD : THE YEAR’S JOURNEY

Brand: SHINHWA
Product Code: D0090
Availability:
Pre Order
Price: Rp 540,000

Description : 2012 - 2013 Concert DVD

ORDER FORMS :

New Customer, click -->  NEWBIE ORDER
Returning Customer, click --> CHINGU ORDER
 
PAYMENT CONFIRMATION FORMclick --> I HAVE PAID
CDs
PO Type Special PO 24 DEC 2013
Release 27 December 2013
Details 2 DVD + 40 pages Special Mini Photobook
Poster NO
Tracklist DISC 01: 2012-2013 SHIN HYE SUNG CONCERT DVD_part 1 (97’) >>2012-2013 SHIN HYE SUNG CONCERT DVD_part 1 1. OPENING 2. 그대라면 좋을 텐데 3. Stay 4. 돌아와줘 5. Ment 6. Awaken 7. Gone Today 8. 낭만 고양이 9. Ment 10. Special Love 11. 중심 12. 불면증 13. 끝인가봐요 14. Ment 15. 조금 더 가까이 16. 하얀 겨울 17. Ment 18. 인형 19. Ment 20. 사랑해 21. 같은 생각 22. Twinkle+10Minutes 23. Moves like jagger 24. 강남 스타일 DISC 02: 2012-2013 SHIN HYE SUNG CONCERT DVD_part 2 (51’) >> 2012-2013 SHIN HYE SUNG CONCERT DVD_part 2 25. Ment - 2013 New year CountDown 26. 별을 따다 27. 하늘을 달리다 28. 지난 여름의 기억 29. 한 걸음을 더 30. 말리꽃 31. 준비없는 이별 32. Ending Roll

Related Products