Testimonial
  • trusted!! aku baru kali ini pesan di GG! aku pesan infinite collection card dan ternyata belum ada 2 minggu barang uda nyampe di tangan!..barang sesuai n cepet bgt..thanks GG
    • Tanti, purwokerto
  • GG itu emang online shop kpop paling T O P deh! Pertama beli aku taun 2011, aku pesen topi SPAO yg Eunhyuk.. Segitu PO tp ga nyampe 2 minggu udah nyampe.. Sampe sekarang aku selalu beli kpop album/merch tuh di GG. Udah gatau deh ada berapa yg udah aku beli lewat GG. Walaupun kadang harganya lebih mahal dari online shop lain, tp aku selalu beli disini karena cepet nyampe dan terpercaya bgt :D jadi kalo beli dengan harga mahal ga perlu khawatir. GG emang the best deh! Keep up the good work!
    • Monika, Bogor
  • I got all my Bigbang albums and coll from here. Never late (sometimes faster than promised time), the packaging always nice and save for the product. GG is the only one online shop that I used. Thanks for your indirect support to me to be a VIP
    • Nana, Jakarta

B.A.P - 1st Tour : Live on Earth Pacific

Brand: B.A.P
Product Code: D0088
Availability:
Pre Order
Price: Rp 780,000

Description : DVD + Photobook

 

ORDER FORMS :
New Customer, click -->  NEWBIE ORDER
Returning Customer, click --> CHINGU ORDER
 
PAYMENT CONFIRMATION FORMclick --> I HAVE PAID
DVDs
PO Type SPECIAL PO : CLOSE 19 DEC 2013
Release 26 DEC 2013
Details - Region Code: 3 - South East Asia (including Hong Kong, S. Korea and Taiwan), 1 - USA, Canada, U.S. Territories - Language: Korean - Subtitles: English, Traditional Chinese, Korean, Simplified Chinese
Poster NO
Tracklist [DVD1] B.A.P LIVE ON EARTH SEOUL [WANTED] (ABOUT 100 MIN) - Opening - Warrior - What The Hell - No Mercy - Coffee Shop - I Remember (BANG YONG GUK & DAE HYUN) - Secret Love (HIM CHAN & YOUNG JAE & JONG UP & ZELO) - Rain Sound - Never Give Up (JONG UP & ZELO) - Sexy Clap (BANG YONG GUK & HIM CHAN) - Hurricane - Badman - Punch - Excuse Me - Fight For Freedom - Coma - Power - Dancing In The Rain + Stop It - Crash - One Shot - Goodbye [DVD2] B.A.P LIVE ON EARTH SEOUL [WANTED] MAKING FILM (ABOUT 80 MIN) - BAND PRACTICE - DANCE PRACTICE - REHEARSAL - SHOW DAY [DVD3] B.A.P LIVE ON EARTH PACIFIC TOUR SPECIAL (ABOUT 140 MIN) - SEOUL - USA - JAPAN - TAIWAN - HONG KONG - SINGAPORE

Related Products